מאמרים

פיתוח משחקים לילדים עם אוטיזם

פיצוח אתגר פיתוח אפליקציות משחקים עבור ילדים עם אוטיזם בתפקוד גבוה. גיימינג בראש לייב עם ד"ר חנן גזית: איך משחקי וידאו ואנשים עם חשיבה משחקית מעצבים את חיינו.

הכרת מרחב הבעיה, הבנת הצרכים של קהל היעד הספציפי וקבלת פידבק על קונספט המשחק מכמה נקודות מבט שונות, עוד לפני שמתחילים בתכנות שורת קוד אחת היא חובה.

– ד"ר חנן גזית מייסד juloot

How to develop digital games apps for teens with special needs? Players needs based Design.Code.Play.Repeat.

במצגת תכירו את ארגז הכלים המשחקי שלי כמנטור מנחה פרויקטי פיתוח ועיצוב משחקים לילדים ובני נוער עם צרכים מיוחדים. הפרויקט נעשה במסגרת שנקר וזכה לתמיכת ות"ת. הפרויקט בשיתוף פעולה עם ארגון צופי וראייטי בוצע לפני מספר שנים, אך עקרונות העבודה שרירים ואפקטיביים גם כיום.

מה זה גיימיפיקיישן (Gamification)?

מִשׂחוּק (גיימיפיקיישן באנגלית) מוגדר כשילוב מנגנוני משחקים וחשיבה משחקית בדברים שאינם משחק בהגדרה במטרה להניע את הממשתמשים לפעולה מהנאה, לעודד אינגייג'מנט ונאמנות ולסייע בפתרון בעיות (גזית, 2011).

ד"ר אלחנן גזית, מרצה, יועץ, יזם וחוקר גיימינג, מטאוורס וחדשנות, עוזר למנהלים, ארגונים, סטארטאפים וגם הורים לילדים ליישם חשיבה משחקית לצמיחה עסקית ואישית.

ד"ר חנן גזית מייסד juloot

להזמנת הרצאה (בזום) קישור | לקביעת פגישת ייעוץ ו/או שת"פ עסקי קישור | הצטרפו לערוץ גיימינג בראש טלגרם | תנו לייק ב פייסבוק | האזינו לפודקאסט גיימינג בראש בכל זמן שתבחרו כאן או דרך ספוטיפיי, אייטונס אפל או גוגל פודקאסטס | אהבתם את הפוסט? הרשמו לניוזלטר כאן

juloot (https://www.juloot.co.il) Gaming & Gamification Consultancy Agency Live at the https://www.housewcw.com